Nu är det äntligen fredag igen. Trots den långa julledigheten och att denna veckan var kort på grund av trettondagsaftonen i onsdags är jag väldigt trött. Kanske tar det ett tag för kroppen att ställa om sig igen. Hursomhelst ser jag fram emot ikväll väldigt mycket. Jag och sambon ska ha en helkväll med pizza och film. Det kanske inte låter särskilt spännande, men våra helger är nästan alltid fullbokade så det ska bli väldigt skönt med en fredag hemma bara vi två och lugna aktiviteter. Speciellt efter den senaste tidens intensiva släkthäng och hektiska mellandagsrea i Göteborg.
Vilken film vi ska se har vi ännu inte bestämt (har ni något tips?), men vart vi ska köpa pizza är helt klart bestämt. Förra året öppnade det nämligen en ny pizzeria intill oss och jag drömmer om deras pizzor näst intill hela tiden. Perfekt frasig botten, smakrik tomatsås och absurda mängder ost, precis som jag vill ha det. Och ett glas cola till det. Jag har svårt att tänka mig en bättre kväll just nu, men först får jag nog försöka göra mig välförtjänt av min lön här på jobbet! Trevlig helg på er allihopa! 

Currently rated 1.9 by 11 people

  • Currently 1,909091/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: SP
Posted on: 2016-01-08 at 09:14
Tags: pizza, film, pizzeria, aktiviteter
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed
 
 
Comments are closed